Terapi- og mentorforløb

Vi følges ad gennem længere tid, og du får ekstra støtte og hjælp hele vejen

Vi starter med en indledende samtale, finder ud af præcis hvad du kæmper med, hvad du gerne vil opnå. Jeg skræddersyr et forløb til dig, og vi justerer undervejs. 

Sammen får vi sat nogle mål og nogle delmål, og jeg hjælper og støtter dig på vejen.


Når du beslutter dig for at der skal ske forandring, så starter du en process. I hver fase er der behov for noget forskelligt.

Ofte vil der være en overvægt at terapi i starten, og som det skrider frem, vil coaching og andre værktøjer ofte være mest hjælpsomme. Men det afhænger helt af hvorhenne du er.


Under forløbet vil du hele tiden finde tryghed og motivation i at jeg står ved din side.


Det kan føles meget ensomt når man ikke har det rigtig godt, det er svært for dem omkring at forstå hvad der sker.


Selv når vi når til det punkt hvor det faktisk går godt, så er det stadig fantastisk at have en mentor og støtte ved sin side, det er motiverende og trygt.

Støttende og trøstende hånd på hånd i en samtale som symboliserer hjælp til f.eks. angst, stress, selvværd, krise
Kvinde der holder kaffekop i terapi samtale om f.eks. angst, stress, selvværd, krise, udbrændthed
Redningskrans for at symbolisere at man kan få hjælp til angst, stress, selvværd, krise, udbrændthed

Baggrunden for dette forløb

Jeg har selv været igennem hele rejsen. I starten følte jeg mig meget alene i verden, og ingen forstod. Jeg havde det virkelig dårligt, var hårdt ramt af stress efter længere tids overbelastning, og det viste sig som svær angst og depression. Det var svært at finde hjælp, og overskuddet til at lede efter hjælp var ikke til stede. 


Det lykkedes mig dog at finde hjælp, og i starten handlede det rigtig meget om brandslukning, så jeg kunne være i mig selv. Derfra fik jeg det bedre og bedre, begyndte at arbejde på de rigtige ting. Min terapeut kombinerede forskellige terapiformer med coaching, og som tiden gik, blev tilgangen mere coachende, og jeg fik det ikke bare bedre, men udviklede mig rigtig meget og fik det endnu bedre end jeg nogensinde havde haft det. I takt med et bedre selvværd, slap jeg både af med angst, depression, forstyrret spisemønster og flere andre ting, og oplevede en kæmpe ro, grounding og overskud.


Det var startskuddet til at jeg selv uddannede mig. Det første år uddannede jeg mig hos den samme terapeut jeg selv havde gået hos og blev certificeret psykologisk coach. Derefter startede jeg på den 4-årige psykoterapeutuddannelse og supplerede med mindfulnesskurser, ACT, CFT og andre gode sager.


Jeg har plukket alt det, der har haft den største effekt for mig selv og dét jeg har erfaret, der virker på mine klienter.


Jeg har lavet dette forløb, fordi jeg selv ville have ønsket, at det fandtes dengang.


Og lige meget hvad du kæmper med, så vil et terapi- og mentorforløb altid være en god ide. Det kan være du kæmper med angst, frygt, stress, uro eller overspisning. Måske har du et lavt selvværd, sætter dig selv til side for andre eller har mistet dig selv. Måske du står i en livskrise eller er et sted i dit liv, hvor du er i tvivl om dit næste skridt og hvilken vej du skal gå.


Lad mig følge dig på vej, så du ikke går alene❤️

Stier man kan gå ad for at symbolisere valget mellem hvilken vej og retning man skal tage i livet

Hvad indeholder et terapi- og mentorforløb


- 10 sessioner (første sessioner varer typisk 1,5 time, derefter ca. 1 time eller efter behov)


- Efter de første sessioner, sender jeg dig en opsummering på vores snak med de mål vi har sat samt værktøjer og forklaringer.


- Undervejs i forløbet samler jeg sammen, alt vi har været igennem, dine mål og alt du skal fokusere på, så du altid har det ved hånden og værktøjerne med dig videre. 


- Jeg slipper dig ikke imellem sessionerne, jeg forbereder mig altid og analyserer løbende på dit forløb og din fremgang, og vil altid komme med forslag til nye fokusområder og værktøjer når jeg kan se det vil gavne dig.


- Du er velkommen undervejs til at kontakte mig hvis du får behov imellem sessionerne.


Pris 14.000,-

kan betales i rater

unsplash